Задържан за заплахи за убийство оглави протеста на „Да, България“ срещу Фандъкова – скочи на полицията

арест

Криминално проявен с арест за заплахи за убийство е мъжът, който днес опита да проникне в Столична община на протеста на психодесните срещу кметицата Йорданка Фандъкова. Това съобщават колегите от ПИК позовавайки се на свои източници от в МВР, които разкриват, че по чудо не се е стигнало до тежки ексцесии на „Московска“ 33 предвид крими миналото на въпросния мъж.

Лидери и симпатизанти на ДСБ и „Да, България“ протестираха срещу Фандъкова днес, уж защото не харесвали паветата на ремонта на ул. „Граф Игнатиев“. След като се видя кои са събралите се обаче стана ясно, че протестът е изцяло политически и цели провокации. Такива имаше още от самото начало, когато симулантът Манол Глишев събори строителна ограда, зад която работници редяха плочки.

В същото време агресивен мъж опита да влезе в сградата и да нахлуе при Йорданка Фандъкова. Мъжът беше задържан от полицията след като скочи и на униформени, като част от протестиращите отказваха да пуснат полицаите да го закарат до управлението за разпит. Оказа се, че причината за мощния отпор на психодесните е, че въпросният човек е с криминално минало и ще стане ясно какви са били подбудите на протеста им – създаване на напрежение и сблъсъци с полицията.

Въпросният мъж имат регистрации както за заплахи за убийство, така и за хулигански прояви.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ