Ужасът е пълен! бивш шофьор на политическа партия сее смърт

1538755494-qhhh

В интернет се появи видео с изключително рисково шофиране на лек автомобил „Мерцедес“ по Околовръстния път на София рано сутринта в четвъртък. Кадрите с джигита са изпратени от очевидец до агенция novini.bg и вече набират скорост в социалните мрежи.

Авторът посочва, че рисковата маневра е предприета, защото на въпросния смелчага не му се чака на опашка за светофара. Очевидецът уточнява, че в този ден е отивал на работа и се е движел от кв. „Нови Искър“ в посока кв. „Требич“, където има кръстовище. Шофьорът идвал от улица „Искърско Дефиле“ и се включва в Околовръстния път. Във въпросния участък всяка сутрин има тапа заради светофара, но сега и затова, че Северната тангента е затворена частично за ремонт, се налага ТИР-ове да минават през старата част на Околовръстното шосе.

След публикуването на кадрите, вместо да се засрами от постъпката си, „героят на клипа“ е коментирал, че управлявал по този начин, защото работел дълго време като шофьор към политическа партия.

Тогава карал с буркан и редовно в насрещното. Този непреценен риск обаче можеше да струва човешки животи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ