Страшно! Ето как е изглеждал Йонко дни преди да убие 17-годишната си дъщеря-наркоманка

1538756314-clipboard02

Баща уби дъщеря си и след това сложи край на живота си. Трагедията се разиграла в скромния дом на 60-годишния Йонко и 17-годишната Моника в новозагорското с. Брястово. Според първоначалните данни момичето е било наркозависимо и това е ставало повод за пререкания между двамата.

За последен път бащата бил забелязан във вторник и лицето му било изподрано. Той се оправдал, че се спънал и паднал. Жители на Брястово предполагат обаче, че Йонко е пострадал при скандал с дъщеря си.

“Какво точно се е случило, може да се гадае. Но останахме с впечатление, че някой го е бил. Моника се движеше в странна компания, един от приятелите й е бил задържан за наркотици”, казаха в кметството, цитирани от „Труд“.

На 4 октомври съседи потърсили кмета на Брястово Станко Стоянов. “Казаха ми, че от два дни Йонко не е излизал от къщата си и не са го виждали”, съобщи кметът Стоянов. На леглото в една от стаите кметът открил тялото на дъщерята.

Криминалисти намерили и трупа на бащата, който висял на въже в навес на двора. Лопатата и брадвата, с които се предполага, че е посегнал на детето си, били в навеса. Намерено е и предсмъртно писмо. Моника се родила от връзката на баща й с жена, с която не е имал брак. Майката била при другите си деца в голям град. Момичето учело в гимназията по техника и технологии в Нова Загора. В Брястово отдавна се носели слухове, че употребява наркотици.

“Веднъж Йонко сподели с мен за този проблем. Не знаеше какво да предприеме. Каза, че може би ще трябва да я настани в психиатрична болница в гр. Раднево. Аз му заявих, че каквото зависи от нас, като кметство, ще помогнем”, разказа кметът Стоянов. Втори разговор обаче така и не се състоял.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ