Бомба! Кулагин сгоден за моделка, шеста в конкурса на американския „Максим“! Ето я и нея…

Кулагин

Валентин Кулгин бил сгоден! И то не за кой да е, а за красавицата, класирала се на шесто място в конкурса на американското списание „Максим“ – танцьорката Елена Виан.

„Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в подробности и да обяснявам отношенията ни“, сподели пред „България Днес“ красивата Елена. Освен успешен модел тя е професионален фрей-денс танцьор и през последните години е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Освен това се изявява и като дизайнер на сценични костюми на балета, тъй като по образование е графичен дизайнер.

От години Елена е известна и в артистичните среди, след като се снима в рекламата на мастика заедно с Мариан Вълев. Тогава излезе слухът, че двамата са гаджета, но актьорът отрече, като каза, че червенокоската има сериозно гадже от години. Самата Елена е прима балерина от денс формацията „Хаус оф Кулагин“. Двамата с Валентин обмислят скоро да създадат и общ моден бранд. Скандалният Кулагин е стилист на голяма част от артистичния ни елит. Сред имена са фолкпевиците Емануела, Галена, Галя и Миро от „Каризма“, Златка Димитрова, Бориса Тютюнджиева и т.н. Освен това е бил гримьор на актрисата Мила Йовович, която се е снимала във филм в България. Друг доверил се на неговия талант е най-прочутият травестит по цял свят Аманда Лепор и Надя Али. През 2011 година Кулагин създава еротично арт шоу, наречено The BirdCage Show. Танцьорки в него бяха плеймейтките Златка Димитрова-Черната и Галина Димитрова. Като певица се изяви Лейди Би. Това шоу получава признание за „най-добро клубно шоу“ за 2011 година.

„Никой не знае какъв всъщност съм. Въплъщавам в себе си стила „крос-дрес“, който е смесица между мъжка и дамска мода едновременно. Аз съм бъдещето“, сподели Кулагин малко преди да влезе във „ВИП брадър“. Именно заради екстравагантната си визия и поведение голяма част от хората го смятат за гей. Според близки до него обаче това е само поза, за да си вдига рейтинга.

Около името на Кулагин се развиват различни скандали. Той публично обвини Галя от „Каризма“ за това, че му дължи голяма сума пари от 2010 г. Освен това призна, че по време на парти певецът Миро е поискал секс от него. Друг, попаднал на мушката на Валентин, е водещата Албена Вулева. Той я „погреба“ във фейсбук страницата си. Това се случи, след като Албена направила компрометиращ репортаж с него.

Само преди няколко години скандалният дизайнер щеше да влезе и в сезона на риалити предаването „Къртицата“. „Този път няма да си мълча. Продуцентите са ме поканили като „златното ухо“ и ще разкажа играта на всички участници. Всеки от тях има тайна и аз я знам“, зарече се безскрупулният дизайнер, но… продуцентите се отказаха от него. Заради острия си език Кулагин е на нож с не една и две популярни личности. Преди време самият той се оплака, че бил заплашван от Николета и Валери Божинови да не разгласява случки от живота им. „Не ми пука. Знам за секса и на двамата с други лица. Освен това Николета е момиче без професия, винаги ще бъде нечий сателит. А в живота горката, е абсолютно невзрачна. Имал съм случаи, в които е седяла на съседна маса в заведение и изобщо не съм я разпознавал“, съска по адрес на плеймейтката Валентин Кулагин.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ