Зверство! Намериха пребит мъж, съсечен с брадва по главата…

Полиция и лента

70-годишен мъж е намерен пребит в стопанския двор на великотърновското село Хотница. Сигналът е получен в петък сутринта. По данни на подателя същата сутрин около 06,00 ч. във фургон в стопанския двор в с. Хотница е намерил в безпомощно състояние и с множество травми в областта на главата, мъж от с. Богатово. Той е бил работник в стопанския двор и е живеел във фургона, в който е намерен, съобщава „Труд“.

Пострадалият незабавно е бил откаран във великотърновската болница с фрактури на черепа, контузия на мозъка и множество травми по главата, с опасност за живота. Оказало се, че е съсечен с брадва по главата. Пострадалият е опериран от неврохирурга д-р Николай Мойнов и е в Реанимация на апаратно дишане.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група при РУ – В. Търново. Образувано е досъдебно производство по чл. 129, ал.2 от НК. Работата по изясняване на случая продължава под ръководството на Районна прокуратура- В. Търново.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ