Извънредно! Жената на Волен Сидеров пострадала в тежък инцидент със суданец! Подозират атентат срещу „Атака“?

волен сидеров 2

Тежък инцидент с жената на Волен Сидеров се е случил вчера в София, съобщи в предаването си евродепутатът Николай Бареков. Той и колегата му Байрактаров смятат, че става дума за покушение срещу Деница Сидерова.

По думите им в петък вечерта в близост до „Симеоновско шосе“ автомобилът на Деница е бил блъснат от автомобил, управляван от судански гражданин. На местопрестъплението е бил Димитър Байрактаров, който сподели, че една от версиите за случилото се е, че това е бил опит за атентат, или сплашване срещу Волен Сидеров.

В колата на съпругата на Сидеров са се возили още нейна приятелка и невръстният й син. Автомобилът на Деница е застигнат от джип „Хонда“, управляван с бясна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите спират и господата, които по-късно се оказва, че освен судански са и български граждани, започват да отправят заплахи към съпругата на лидера на „Атака“, съобщи Байрактаров.

Виждайки, че в колата на потърпевшата има и малко дете, суданците разбират, че е станала грешка, при което единия побягва, а полицията не предприема издирване.

Николай Бареков сподели, че малко преди това е имал среща на четири очи с Волен Сидеров, на която са коментирали важни теми като предстояща конференция идния петък, както и бъдещето на консерватизма в България.

Байрактаров твърди, че суданецът е задържан по настояване именно на Бареков и Байрактаров, а в противен случай е щял да бъде пуснат безнаказано.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ