Сидеров с първи думи за нападението над жена му: Деница е в много тежко състояние! Полицията дойде, едва след като…

волен сидеров

„Изключително нагло и отвратително е това, което се случи с жена ми. Тя е в тежко психическо състояние, в стрес е. Слава богу, физически не е пострадала“, това каза пред ПИК лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.  Както нашата медия съобщи, в петък вечерта в близост до „Симеоновско шосе“, автомобилът на Деница, в който пътували нейна приятелка и невръстният й син, бил блъснат от друга кола.

„Някакъв судански кретен я е преследвал по „Симеоновско шосе“.  Блъснал е колата й, засякъл я е като в екшън филм. После слязъл с крясъци“, поясни Сидеров. Деница успяла да се заключи, което вероятно я е спасило да не бъде набита от преследвача си.

„И представете си, през цялото това време не е дошла нито една полицейска кола? Истинско безобразие. Полицаите се появиха, когато дойдох аз“, възмути се Волен Сидеров.

Волен Сидеров в момента провежда собствено разследване. Целта е да установи дали това не е опит за атентат или сплашване срещу самия него, след което ще направи подробни разкрития.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ