Смях и гняв заради тази СНИМКА! Ето какво се случи в столичен квартал…

Невски

Доказателство за това е снимка, която успя да разгневи и същевременно да разсмее социалните мрежи.

Фотосът е направен от Мартина, която го качи във фейсбук групата „Видяно в София“. Жената уточнява, че действието се развива в столичния квартал „Младост“ 4.

На снимката ясно се вижда как голямо стадо крави пасе трева. До тук нищо странно – въпреки, че действието се развива в европейска столица. Но това, от което подивяха интернет потребителите е, че големите животни пасат трева на детска площадка зад един от блоковете в квартала, а не на някое поле.

„Ако някой си търси кравите да знае че са в Младост 4“ е написала Мартина над снимката.

„Животните са огромни, едно от тях май явно се опитва да влезе и във входа. Ми ако тръгнат към някое дете или възрастен човек и го уплашат или бутнат? Що за безобразие е това? Няма ли кой да накаже безотговорните собственици на добитъка?“; „Селяния безбожна“; „Ето колко прост народ сме“ – гласят част от коментарите под снимката.

Разбира се има и такива, които реагират с усмивка на случилото се: „На някой „софиянец“ му е омръзнало да пътува всяка събота и неделя до село!!!“; „Имаш крава пиеш мляко нямаш крава пиеш яко“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ