Извънредно! От МВР с първи подробности за нападението над Деница Сидерова!

полиция

МВР излезе с първа информация за инцидента с участието на съпругата на Волен Сидеров – Деница. Припомняме, че тя беше нападната от агресивни судански граждани след инцидент на пътя в столицата. За случая Волен Сидеров проговори.

„Снощи към 20. 00 часа е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. „Витоша“ – по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства. След инцидента, за който не е подаван сигнал на единия телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. В района на бул. „Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа,който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея“, разкриха от МВР.

„Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място за да прекрати агресивното поведение на шофьора – 40-годишен судански гражданин. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство“, допълват от вътрешното ведомство.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ