Ужас! Мира Добрева с разклатено здраве? Журналистката с шокиращи припадъци, поддържа се с…

Мира Добрева

Мира Добрева била с разклатено здраве и непрекъснато се поддържала във форма със силни лекарства, които приемала и по време на престоя си във „ВИП Брадър“.

Години наред жестока мигрена мъчела журналистката. Наглед безобидният проблем при нея се развивал по особен начин и отключвал страховити странични ефекти, най-плашещи сред които били изненадващите припадъци, писа „Ретро“.

За последната си загуба на съзнание вследствие на хроничното главоболие Мира разказа сама. Досега в подобни състояния тя изпадала единствено в България, където имала на кого да разчита да я заведе до спешното.

Последният път обаче мигрената й се обострила, докато била на почивка с приятелка в Рим. Кошмарът започнал с пристигане на линейка пред хотела й. Екипът не е намерил треморите и припадъците й като логични странични ефекти от заболяването и задържал главата й назад, так че тя взела да се дави в собствените си стомашни сокове.

Вместо обичайните 2 часа в ада, Мира там прекарала близо 12 часа. Изоставили я в коридор в близост до изострящ мигрената климатик. От студа Добрева повърнала отново, а една от санитарките й се развикала, че й създава работа. Сложили я на инвалиден стол и я зарязали в друг коридор, където Мира припаднала. Свестили я в последствие и се опитали да й сложат абокат. От шестия път й уцелили вената. Не й помогнали така или иначе, ами за капак я обявили за наркозависима.

Освен мигрената Мира имала съпътстващи заболявания, за които също приемала медикаменти. Още от девойка нейното слабо място били бъбреците, които непрекъснато се възпалявали и я карали да чувства убийствена тъпа болка и да подпухва.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ