Какво се случва в столицата? Софиянец пропищя: Пребиха ме като куче в 7-мо РПУ без причина

1538829794-arest

Софиянец разказа за жесток побой, който е отнесъл в 7-мо РПУ, без да има причина за това. Ето какво сподели И.Н. пред колегите от БЛИЦ:

„Слязох от маршрутка на Окръжна болница, където двама полицаи ме спряха за проверка за лична карта. За съжаление бях забравил документите си вкъщи и както е по закон, тръгнах с полицаите до РПУ-то, за да проверят самоличността ми. Докато се возехме обаче, в един момент ми сложиха белезници, без да съм проявил някаква агресия и без да съм направил каквото и да е. Когато стигнахме до 7-мо РПУ, ме заведоха в една стаичка, където останаха 2 полицаи с мен и ми казаха:“Я, сега като си тарикат без лична карта да видиш какво те чака“.

Почнаха зверски да ме бият, по главата, по тялото. Накрая като се умориха чак спряха. После ме пуснаха да си ходя, без да ми обяснят защо отнесох това зверство. Единият полицай ме заплаши, че ако ме види някъде и е без униформа, ще ме смачка от бой.

Пуснах жалба за побоя, но от районното крият имената на униформените, които бяха с мен в стаичката. Ще си изкарам и медицинско. Няма да оставя нещата така!“, сподели пострадалият.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ