Прочухме се: Всяка пета жрица в Германия е българка! Возят се в легални сексмобили и…

проститутка

Всяка пета проститутка в германската провинция Долна Саксония е българка. Това стана ясно от първото по рода си преброяване на упражняващите най-древната професия, за което разказа в. „Билд“. Статистиката за обитателите на зоната на „червените фенери“ била изготвена заради новия закон за по-добра закрила на проституиращите, пише „Телеграф“.

В провинцията, чийто център е град Хановер, има общо 2426 жрици, като 27 от тях са мъже. От тях от България са 409, т.е. около една шеста от всички. Като националност най-много са румънките – цели 655. Следват германките – общо 423. Нашите сънароднички са трети по брой. Следват унгарките (143), тайландките (137) и полякините (112).

Около половината от сексуалните труиженички и техните колеги от мъжки пол са на възраст под 30 години. От които 233 са между 18 и 21-годишни. Но 15 жени на възраст над 65 години са все още в бизнеса. В Долна Саксония са регистрирани и 81 „сексмобила“ – леки коли, в които жрици упражняват занаята си.

През 2017 г. властите в провинцията са засекли 29 случая на трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Изглежда има известен спад, тъй като през 2016 година установените случаи са били 33. Общините в провинцията са извършили 75 проверки за презервативи в бардаците. Установено е, че има изложени табелки, които ясно показват необходимостта от използването на тези предпазни средства, съобщиха от специалното министерство.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ