Волен Сидеров с нови разкрития за нападението над жена му: Можеше да бъде убита, искам оставката на Маринов!

волен сидеров 2

Нови разкрития и подробности за нападението над жена му Деница Сидерова прави лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Вчера той проговори за инцидента, часове след случката, а след провеждане на свое разследване по инцидента, обяви пред ПИК, че суданецът, който е засякъл автомобила на жена му и след това се е държал агресивно, нямал шофьорска книжка.

„Съпругата ми можеше да бъде убита, ако не беше успяла да излезе на „Симеоновско шосе“ от тъмната уличка. Как да запазиш добрия тон, като суданецът нападна жена ми, а полицията не иска да се намесва. Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а  нападателят ми показа среден пръст“, поясни в ефира на телевизия „Европа“ Волен Сидеров. Той обвини МВР в лъжа. „МВР е абсолютно прогнила система. Стотици милиони отиват в безсмислената структура ДАНС. И съм против милиарди да се наливат в МВР. Ще настоявам човек на атака да стане вътрешен министър. Имам готовност, имаме име и концепция“, уточни Волен Сидеров.

„Нито премиерът ми се обади, нито Красимир Каракачанов. Да попитат какво става. Премиерът от Ню Йорк се обади заради циркаджийското изпълнение на „Господари на ефира“. А сега не се интересува“, каза разгневеният Сидеров. Той предполога, че може би целта е Деница да бъде убита.

„Този е с нередовни документи, преследва българска гражданка. Полицията не иска да се намеси въобще, ако аз не бях отишъл. Премиерът да се замисли с тази джендърска политика, ако не беше острата полизиция на „Атака“, сега щеше да бъде приета Истанбулската конвенция“, поясни Сидеров.

„Кой позволи такива хора като суданецът да появят в Европа? Това е прителката нанашия премиер – Ангела Меркел. А те колят, убиват и изнасилват млади жени в Германия“, разгневи се лидерът на „Атака“.

„Днес е моята жена, утре ще бъде друга. Няма да потърся премиера. Той да не е султан. Той трябва да ме потърси“, отсече Волен Сидеров.

Първо медията ни съобщи, че нападателят се казва Мажди Гандур. От профила на суданеца във Фейсбук става ясно, че мъжът е бил в армията и има снимки с оръжия.

Сидеров се разгневи на полицията за неадекватните според него действия по време и след инцидента. Първоначално от МВР не съобщиха в бюлетина, а по-късно разкриха, че на мъжа е написан акт, а регистрационните табели на колата му са свалени. Пред ПИК Сидеров изрази опасения, че МВР се опитва да прикрие цялата истина по случая. От партия „Атака“ също изразиха своето недоволство от работата на КАТ, тъй като алкохолната проба на Мажди Гандур била взета два часа след нападението.


2 comments

  • н. вълчев

    07.10.2018 at 11:04

    Тоя идиот реве от „насилие“ над жена му, а е против Конвенцията срещу Насилието?? Кой ги избира тези Идиоти в Парламента? Защо избираме малоумници да ни управляват?

    Reply

  • Малина

    08.10.2018 at 11:07

    А защо сега изразявате недоволството,след като лично сте засегнати ,до вчера Маринов беше добър , а днес лош ,как така ,значи вие сте в политиката да се грижат за вас , на лицето на жена ви не пише за кого е женена ,толкова години сте в политиката и не се обадихте , а чак сега ,хубаво е вече да си ходите.Как чак сега разбрахте ,че МВР е прогнило ,та вие сте пратили там един лилипут -Валери Симеонов ,от когото се срамуваме всички ,стига сте плямпали ,че ми писна……….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ