Страшен скандал между шефа на ДАНС и Волен Сидеров заради нападението над Деница! (ВИДЕО)

волен сидеров

Страшен скандал стана между депутата Волен Сидеров и шефа на ДАНС Димитър Георгиев по повод нападението над Деница Сидерова. Лидерът на „Атака“ поиска обяснение как да се спаси от суданеца Мажди Гандур, след като беше пуснат на свобода. Шефът на ДАНС Димитър Георгиев обаче не можа да даде смислен отговор.

„Заплашен е народен представител на България. Вие ми казвате, че този кретен няма да направи нищо опасно. По кой начин ще предпазите мене и семейството ми?“, попита Волен Сидеров.

„МВР ще предприеме допълнителни мерки. Ще го направи. Ще изпълним всичко, ще го наблюдаваме. Ще му кажа на министъра да се чуе с вас. Щом на на нас не вярвате“, опрадва се Георгиев.

Сидеров настоя за по-точен отговор, защото Гандур бил исмямист. „Нямаме информация, че е свързан с ислямистки организации. Снимките му са със съвсем друг произход“, отвърна шефът на ДАНС. „Аз очаквам да го екстрадирате незабавно. Той застрашава моето семейство“, настоя Волен Сидеров.

Волен Сидеров заплаши Георгиев, че от утре започва да иска оставката му.

Чуйте клипче от скандалния разговор:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ