Наталия Гуркова трепери за живота си, тръгна с охрана! Мафиотското убийство на мъжа ѝ заради…

Наталия Гуркова2

Наталия Гуркова трепери за живота си, след показното мафиотско убийство  на съпруга й Джордже Михалевич. Миналата седмица той бе разстрелян с дъжд от куршуми на светофар в Бедфордвю в ЮАР от двама мотористи, а полициятя в Йоханесбург е скептична, че ще успее да установи екзекуторите на диамантения търговец

Една от версиите за убийството, по която работят ченгетата в Йоханесбург е свързана с трафик на дога, пише „Уикенд“. През последните години най-могъщата групировка за дрога в ЮАР е сръбска. В много случаи доставката се плаща със стока – диаманти, бижута или злато. Причината е, че паричните потоци се следят от властите. Има сведения, че Джордже е бил част от международен канал за трафик на дрога. Възможно е да е убит или от конкуренти, или заради провалена сделка, допускат медиите в ЮАР.

Междувременно стана ясно, че в джоба на бизнесмена са открити впечатляващите 28 хил. евро.Те били надиплени във вътрешния джоб на сакото му. Разследващите проучват произхода на парите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ