Трагедията е огромна! Брутално убитата тв водеща оставя малко момиченце сираче…(СНИМКА)

Жена Шумен1

30-годишният административен директор на русенската телевизия Виктория Маринова, която бе брутално убита, оставя 6-годишно момиченце сираче.

Тялото на жената е било открито вчера следобед в труднодостъпен район, захвърлено в храстите, близо до кея на река Дунав.

По първоначална информация няма данни убийството да е свързано с работата й в телевизията.

Виктория oт няколко години работи като водеща в TVN Bulgaria. Близки и познати на бизнес дамата са буквално съсипани от черната вест.

„Потресена и шокирана съм от новината за жестокостта и смъртта ти! Почивай в мир!Дано бъде раздадено правосъдие за виновника/ виновниците! Съболезнования на близките!”, „Отиде си от тази земя едно прекрасно създание…и майка ! Млада,красива….! Съкрушена съм! Почивай в мир, Вики!”, пишат във фейсбук страницата на Виктория нейни познати.

30-годишната жена е била  любителка и на адреналина. Само преди дни, в края на септември се е отдала на поредното изживяване – скок с парашут над Шумен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ