Вътрешният министър Младен Маринов направи разкритие за зверското убийство на журналистката!

Image_6932250_126

30-годишната жена в Русе, която беше убита, е била изнасилена преди това. Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов. До този момент, независимо от изтеклата информация, нямаше официално потвърждение на тази версия.

„Изпратил съм в Русе най-добрите специалисти, които работят по убийства. Става дума за изнасилване с последвало убийство на 30-годишна жена, която е в управителния съвет на местна телевизия. Беше извършен повторен оглед на мястото, фиксирани са и иззети множество находки, включително и генетичен материал“, каза още Маринов и посочи, че служители на института по криминология вече установяват ДНК профил. „Работи се по отношение на лица от криминалния контингент, проявени по тази линия. Наблизо има и психиатрично заведение, което също е обект на наша проверка – дали някое от лицата вътре се е отклонило.

Работи се и по видеокамери и свидетели, за да се стигне до извършителя. Работи се и с най-близкото обкръжение на пострадалата, за да установим нейните контакти и проблеми, които е имала преди да се случи това брутално убийство“, коментира Маринов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ