Вижте кой е предупредил МВР преди 20 дни, че се готви убийство! Причината за смъртта на Виктория е…

жена шумен

Световният гигант BBC реагира първи на бруталното убийство на колежката Виктория Маринова! Веднага след това стотици световни медии отразиха трагедията в България.

В публикацията на ВВС се споменава изрично, че последното предаване на Виктория е било посветено на разследването на Биволъ за #GPGate.

„Тя не се уплаши да цитира и да говори за чудовищната корупция, свързана с властта на най-високи нива и мафиотизирането на държавата. Това, за което „националните“ медии се накекват от страх и не смеят да издъхнат!

България се нареди в най-черния списък на държавите, в които се убиват журналисти. Случи се. Мафията мина бариерата. Последното убийство на журналист в Словакия предизвика обществено-политическо цунами. В България е второразрядна новина лежерно между другото

В Биволъ получихме информация още преди 20 дена, че за това разследване има четени присъди и ще има екзекуции. Информацията е предадена от нас, където е нужно, но не сме предполагали, че ще ударят по най-извергския начин върху най-беззащитните – за назидание“, скандално разкриха пък от „Бивол“!За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ