Шефът на полицията с последна информация за бруталното убийството на Виктория, извергът може да е…

Жена русе

„Към момента няма задържано конкретно лице, което да е съпричастно към извършеното престъпление. Работи се по всички възможни версии. Продължава проверката на лица от криминалния контингент, които са извършвали такива действия. Търсим на територията на целия град. Търсим и записи от камери. Събира се и всякаква друга информация. Съобщаването към момента на конкретни факти, би възпрепятствало разследването“. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ шефът на полицията в Русе – комисар Теодор Атанасов. 

„Всички хипотези са възможни, включително и тази, че извършителят е напуснал града, са възможни“, каза комисарят.

В разговора се включи и кметът на Русе – Пламен Стоилов: „Това е любимо място на русенци. Цялата зона е заложена за цялостна реконтрукция. До момента там строителните дейности не бяха възможни. Ще вземем и мерки за осветяване на района“, заяви той.

„Веществените доказателства са изпратени в института по криминалистика. Всяка конкретика би навредила на разследването, тъй че ще замълча“, заяви на поредния въпрос комисар Атанасов.

„Русе е един от градовете, който е с много нисък процент на престъпността. Това нагло убийство е безпрецедентно за Русе по своята жестокост и наглост. Извършено е посред бял ден!“, възмути се кметът на града. 

Имах честта да познавам лично Виктория, тя беше много мило и нежно същество. Аз изпитвам ярост към извършителят. Органите на реда наистина си вършат работата. Ако някой знае нещо, което би помогнало на полицията, нека потърси униформените. В събота на обяд там е пълно с хора. Там някой нещо е видял и чул. Няма как никой нищо да не е разбрал“, заяви кметът Стоилов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ