Адвокат Марковски за зверството с Виктория Маринова: Убиецът си е оставил личната карта!

марковски

ДНК материалът означава, че убиецът си е оставил личната карта на местопрестъплението. Но това ако го имаше, те щяха да го арестуват вече. Има банка с ДНК данни за сексуалните престъпления. Това каза по Нова телевизия адвокат Марин Марковски за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова.

„Огледът е много важен. Тук имаме едно зверство. Някой е носил дявола в сърцето си и го е направил. Важно е дали е завлечена там или е убита другаде. Вероятно това е един примитивен звяр. Той си е оставил личната карта, неопитен е, това е добре за полицията“, допълни още Марковски.

„Това е лична и наша трагедия на едно хубаво момиче. Това е предизвикателство към полицията. Тя трябва да покаже професионализъм, опит и трудолюбие“, сподели личното си мнение за трагедията юристът.

„Естествено е всеки човек да попита кой направи тази ужасия. За да може да има точен отговор, може да се направи още. Това е сериозното събиране на доказателства от местопрестъплението. Трябва да се разпитат всички около нея. За съжаление понякога от преизподнята излиза някой такъв с дявола в душата си“, завърши Марин Марковски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ