Ето кой е мъжа на зверски убитата Виктория Маринова: Баровец с частен самолет и…(СНИМКИ/ВИДЕО)

Жена Шумен2

Баровец с частен самолет е бившият съпруг на убитата Виктория Маринова от Русе, предаде ПИК. Мъжът, от когото 30-годишната жена има дете и наскоро са се развели, е собственикът на „Нетуоркс България“ Свилен Максимов.

Бизнесменът не крие в Русе, че живее на широко и разполага с доста средства, с които създал и издържал и местната телевизия. Именно нея ръководела жена му, а отскоро се пробвала и като водеща. После обаче се стигнало до развода им, при който детето останало при нея.

Хора от града разкриват, че Максимов, който основно печелел от разпространение на високоскоростен интернет,  шашнал Русе след като си купил частен самолет.

„По принуда станах пилот. През пролетта разширихме бизнеса и в София, започнахме да предлагаме там високоскоростен интернет. Трябваше често да пътувам до столицата, а всички знаем какво става по пътищата – всеки ден катастрофи, загинали. Особено в този смъртоносен участък Русе-Бяла. И реших да пробвам да летя със самолет. За моя изненада – оказа се доста просто, бързо и дори икономичeски изгодно“, признава и самият той пред местния вестник „Утро“ по повод новата си придобивка преди две седмици.

Собственикът на „Нетуоркс“ отдавна бил известен в Русе със страстта си към високите скорости и силните усещания. Предприемачът, изградил русенския кабелен оператор  и превърнал го в национален, притежавал сериозна колекция автомобили, сред които и електрически „Шевролет Волт“. Любими му били обаче тежките мощни джипове, с които от години участва в състезания по офроуд – не само у нас, но и в чужбина.

В последните години той бил организатор и най-голям спонсор на състезанието по офроуд, което се провежда по есенно време по баирите край Средна кула.

Описвал себе си като човек, когото техниката, скоростта и мощността вдъхновяват. Доказал го за пореден път преди две години, когато решава да стане водещ в предаването „Тяга“ на собствената си телевизия TVN, в чийто фокус отново са бързите автомобили.

„Търсих човек с бензин в кръвта като мен, но такъв така и не се намери“, обяснява амплоато си на водещ тогава Максимов.

В „Гугъл“ Максимов има собствен канал, където публикува множество видеоклипове от офроуд приключенията си. От вдиета става ясно, че и той като бившата си съпруга е запален по скайдайвинга и двамата заедно за обикаляли света, за да се гмуркат и да летят в небето.

Припомняме, че до момента той не е коментирал смъртта на бившата си съпруга, но вероятно е разпитват от полицията, за да разкрие навиците и познанствата на жена си.

Ето какво казва за успеха Максимов пред местни младежи:


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ