От последните минути: Община Русе взе важно решение след убийството на Виктория Маринова!

жена шумен
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният прокурор на Републиката Сотир Цацаров вече са пристигнали в Русе. В момента те са на заседание заедно с полицаи, криминалисти и други представители на прокуратурата.

По-късно се очаква да бъде направено изявление.

След убийството от Община Русе са взели мерки. На мястото където се случи трагедията ще бъде поставено осветление. Очаква се общината да се организира да постави и видеонаблюдение.

На 6 октомври в обрасла с растителност зона бе открито тялото на В.М., която е била административен ръководител на русенската телевизия TVN и водещa на предаване. 30-годишната жена е била изнасилена и убита, като смъртта е била причинена от удари в главата и задушаване. Извършени са огледи и претърсвания, иззет е автомобилът ѝ, разпитват се свидетели. До този момент няма задържан по случая.

Към момента полицията работи по всички възможни версии. Униформените продължават да събират доказателства, извършват се различни експертизи. Адвокат Марковски по-рано днес разкри любопитни неща от разследването и заяви как всъщност много лесно може да се разбере дали убиецът е близък на жертвата и дали деянието е предумишлено.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ