Младен Маринов с последни подробности за убийството на журналистката Виктория Маринова!

Младен Маринов

„Работи се по версия за случайно събитие, за лице с психическо заболяване и полов нагон. Не се изключва и версията да е планирано действие от такова лице или личен мотив. Работи се по всички версии, разпределихме екипите, за да не се пропусне нищо“. Това заяви пред журналисти вътрешният министър Младен Маринов.

Маринов допълни, че резултатите от ДНК експертизите не са готови все още, но се работи максимално бързо. На въпрос дали е възможно убийството да е свързано с професията й, Маринов заяви, че и това не се изключва, като се обследва целия живот на жертвата.

Главният прокурор Сотир Цацаров допълни, че на базата на този анализ се правят разследванията на всички възможни версии. „Едно е ясно, че извършеното действие е изключително брутално“, заяви още Цацаров. Той допълни, че задачата им е била да направят анализ на всичко направено до момента, да се планират последващите стъпки и организацията на работа с колегите им Русе, както и да се окаже логистична помощ.

На въпрос дали съпругът на Виктория Маринова е проверен, Цацаров заяви, че не се изключва нито една версия.

Главният прокурор допълни, че напредък по разследването има, но не може да се информация, с оглед на това да не се пречи за разрешаване на случая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ