Горещо: Най-скандалната Мис България си ги показа (Скандални снимки)

2111631838

Най-скандалната Мис България – Тамара Георгиева, показа новия си нос. Избраната за най-красива нашенка гордо разхожда тунингованото си лице и позира на всеки фотограф да я снима, а не както преди да бяга от обективите, тъй като се страхуваше, че ще я изкарат грозна.

Преди дни тя се появи на светско събитие. Още с появата си миската позира на фотографите, за да може да заснемат новия й нос. Той вече е перфектен и идеален, а Георгиева много си го харесва и не спира да си го гледа и да му се радва.

По информация на „България Днес“ Тамара брои в турска клиника тлъста сума, възлизаща на повече от 20 000 евро, за да оправи дефекта си.

Злите езиците в светските среди смятат, че Георгиева, която е кандидат-снаха на една от най-богатите българки Катя Роуз, се подлага на пластичната интервенция заради подигравките с нея. След конкурса „Мис България“ интернет бе заринат от снимки на победителката Тамара, от които ясно си личи, че й е крив. Тогава Георгиева призна, че няма да го коригира, но ето че егото й е твърде голямо и тя иска да затвори устите на критиците си.

Наскоро Тами, както я наричат близките й, спечели нов престижен конкурс в Грузия. Нашенката бе коронясана с титлата „Мис Планет 2018“.

Secret.bg


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ