Този коментар тресе държавата от преди малко: Тези, които използват смъртта на Виктория, са цинични и безчувствени идиоти!

1539007748-35522460-10204609385912763-3502897888357253120-n

Срещу онези, които използват смъртта на Виктория Маринова от Русе с политическа цел, избухна икономистът и коментатор Владимир Каролев.

„Мир на душата на убитата журналистка Виктория Маринова! И всички, които използват смъртта и за политическа пропаганда, ex-ante твърдейки защо младата жена е бил убита, са цинични, безчувствени идиоти. И нека, ако някой познава близките на Виктория, да говори с тях да открият сметка, за да може който иска и има възможност да помогне с дарение“, посочи той, визирайки червени и протестъри, които изкараха убитата „разследваща“ журналистка, а убийството й екзекуция заради професията.

Въпреки че Маринова е била водеща на модно предаване и няма нищо общо нито с политическа, нито с разследваща журналистика, заради което би могло да има мотив за подобен тип убийство.

„Аз съм в Милано, в SDA Bocconi, и един от професорите ме пита защо пак имало политически убийства в България. Безчувствените идиоти с политическа цел такива послания са пуснали по платени медии в България и от там с copy&paste по света“, възмути се Каролев.

30-годишната водеща и административен директор на местната телевизия в Русе е била зверски убита, изнасилена и обезобразена на алея с бурна растителност, на която русенци спортували. Липсват мобилен телефон и лични вещи на Маринова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ