Всичко е ясно! Клошар е изнасилил и убил Виктория, ще го разстрелят до дни…

1538933260-sistemen-bufer-10

Нещо не се връзва. Както при почти всяко друго убийство, „разплетено“ от родните следователи. И при масовата смърт в онази къща в Нови Искър, и при убийството на беглеца Пелов. Все виновните ги гръмваха, как пък един не заловиха жив!?

Сега очакваме същото и с Виктория. От два дни в медиите гастролират всякакви второстепенни герои. От онзи шеф на полицията с мутренския ланец, до пенсионирани ченгета като Ботьо Ботев, така и не приключили най-важните си случаи. Днес за капак се включи и директорката на лудницата в Курило. Направи профил на евентуалния убиец.

Защо така упорито ни набутват в очите версията за лудия убиец, за клошара-изнасилвач? Вики е била удивителна жена, известна в Русе. Лудите и клошарите такива не нападат по презумция. Особено посред бял ден. И още нещо. Луд или клошар няма да заличи така следите си при убийство и изнасилване, че вече 48 часа да не могат да го разкрият. Хвърлил е семе, най-малкото, ДНК е оставил!

Това не е инцидентна драма! Това е планирано убийство! На място, на което да можеш да харижеш вината си на един клошар, един лид или един циганин. Какъвто храбрите следователи ще разстрелят до 72 часа в неравна битка някъде около Русе. И поредният случай ще бъде „РАЗКРИТ“!

Има и друг вариант. Помните ли Татяна Стоянова, шефката на кабинета на кмета на Пазарджик? Застреляха я пред дома й преди близо 4 години. Случаят предстои да бъде затворен като неразкрит. Нищо, че в папката по него ИМА СНИМКА от случайна камера на предполагаемия убиец. Нищо, че е ясно, че е гръмната заради едни пари, които трябвало да стигнат до…

Така и в Русе ще минат още 2-3 бдения, ще изкоментират още 2-3 телевизии като ВВС, ще викнем в студиото Кънчо и Сънчо да кажат, че общественото мнение не одобрява такива убийства и всичко ще утихне. Докато затворим и този случай.След което можем да затваряме и държавата.

 


One comment

  • Yulian Milev

    09.10.2018 at 12:29

    Ще убият някой клошар за да, го изкарат виновен, и да потулят случая, а всъщност е убита от самата власт, защото, тръгна да им изкарва поредните кирливи ризи.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ