Голяма болка, която я съсипва измъчва все още Нана Гладуиш! Тв водещата загубила първото си…

нана

Повторното връщане на рака съвсем не е най-голяма лична трагедия, която е сполетявала Нана Гладуиш. Тв водещата все още с болка си спомняла загубата на първото си дете, която я съсипала.

Преди да пометне, Глаудиш имала страховит пророчески сън, в който видяла спонтанния си аборт. Кошмарът я разтревожил, но се опитала да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, която изглеждала напълно безпроблемна.

Мрачните мисли обаче непрекъснато я застигали, а нещастното събитие не закъсняло и сънят ѝ се сбъднал. За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът ѝ Джейсън вече е ученик. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми. Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода.

Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото ѝ чувство не я подвело. Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството ѝ – предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по най-тежкия начин.

Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да ѝ съобщи, че са му останали само „девет“. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят ѝ починал и тя осъзнала, че има ясно изразена ясновидска дарба. Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш, свързан с болестта ѝ. Точно когато животът ѝ изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба.

Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че още не се чувства готова.
Водещата е разказвала, че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост. Скоро след това я диагностицирали с рак и светът ѝ се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето ѝ се струвало страшно и несигурно. През миналата година заболяването отново я повтори, но в момента тв звездата била в ремисия. Този път обаче тя пожертва и детеродните си органи, за да се предпази от евентуален трети сблъсък с коварното заболяване, пише „Ретро“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ