Жената на Северин загатна, че той имал съучастници в зверството! Изнесе се от квартала, заради…

северин
Като се прибра вкъщи, го видях. Беше с кръв по дрехите и не каза от къде е дошла тя. Беше ме страх да го питам. Това каза Къна, жена на Северин Красимиров, обвинен в убийството на журналистката Виктория Маринова.

„Каза, че е ударил едно момче сам. Не съм го чувала да говори с майка си, после разбрах от новините“, добави тя.

„Не мисля, че сам е извършил престъплението. Може би с приятели, с които е бил. Каза, че отива на рожден ден“, заяви Къна, цитирана от Нова тв.

Запитан дали са се чували, след като е тръгнал за Германия, жената на Северин каза: „Чухме се и последния път каза, че още малко му е останало да пристигне“.

„Никога не е имал прояви на насилие и не съм очаквала че може да извърши такова нещо“, допълни Къна.

Същевременно стана ясно, че лелята и съпругата на Северин, обвинен за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, са напуснали снощи квартала, в който живеят в крайдунавския град. Причината за това е, че ги било страх за тях самите и защото не искали да създават повече напрежение.

Не малко хора от квартала са помогнали изключително много за ареста на Северин в Германия. Те са насочвали полицаите  дни наред. Много от приятелите на Северин и тези, с които той е бил вечерта преди зверското убийство, са разпитани.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ