Гаврите на Северин с вече изнасилената и убита Виктория разбиват версията за спонтанен секс нагон!

Северин3

Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича да налита на жени и не търпи отказ. Това твърдят повечето от разпитаните свидетели в ромската махала на Русе „Селеметя“. Потвърждава го и представянето му като „разбивач на тесни г*зове“ в 8-те профила с псевдоним Selaydin Remiksa във „Фейсбук“, пише „Телеграф“.

Семейното положение е обвързан, но на много от снимките, които е публикувал, е с различни жени в предизвикателни пози. Заснел се е дори на метри от района на зверското убийство край бетонната алея на брега на река Дунав.

От коментарите в социалните мрежи става ясно, че той пише само на турски език. 21-годишният Северин Надеждов Красимиров бе арестуван в Германия. Направена му е ДНК проба в места лаборатория, която съвпада на 100 % с иззетата от местопрестъплението.

Северин ударил Виктория с юмрук, с което директно счупил носа ѝ и я повалил на земята. След това я захвърлил в храстите и започнал да се гаври с нея. Изнасилвал я няколко пъти, включително и анално – по изключително извратен и брутален начин, обясниха разследващите. Накрая малко преди да свърши за последен път я удушава и се изпразва върху трупа ѝ.

Вече мъртва, грабва за краката младата жена и започва да я влачи по лице, за да я скрие по-навътре в храстите. Изоставя тялото в изключително гнусна и унизителна поза – полугола и разкрачена. Прибира суитчера, мобилния телефон и бижутата ѝ, след което бяга и се прибира в дома си.

Припомняме, че сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващи гражданини. Тялото й беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе. За по-малко от четири дни служители на МВР и прокурори разкриха убиеца ѝ.  21-годишният Северин Красимиров, известен и като Селайдин е задържан за убийството и изнасилването на Виктория. На специална пресконференция премиерът Бойко Борисов специално благодари на всички, участвали в разследването. 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ