Нови разкрития за Северин Красимиров от председателя на окръжния съд в Щаде, Германия!

Северин1

Задържаният по подозрение в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е дал информация за случая пред съда в Германия. Той се е съгласил на опростена процедура, за да бъде върнат максимално бързо в България.

Какво точно е казал и дали е признал или отрекъл престъплението, председателят на окръжния съд в Щаде Вили Вирт не уточни.

„Той даде информация по този въпрос“, каза Вирт, без да дава подробности.

Германските власти очакват да пристигне европейската заповед за арест, за да задвижат процедурата. Тъй като става дума за съдебни решения и защита и на правата на обвинения, това ще отнеме известно време, разясниха от съда.

Днес съд в Целе ще гледа и мярката за неотклонение на заподозрения.

Чрез ДНК анализ разследващите са установили, че 21-годишният Красимиров е изнасилил и убил Маринова, съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Германските власти задържаха Северин Красимиров във вторник вечерта, осем часа след постъпило искане от българските власти. Той се е намирал в дома на майка си в германския град Щаде.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ