Сривът на турската лира се отразява добре на Мегз? Яхна мощен звяр за близо половин милион (СНИМКИ)

Мегз

Топ дизайнерката Мегз не продължи дълго траура по изчезналият си джип Мерцедес G клас и яхна мощен звяр за близо половин милион.

Каканашева така и не даде официално изявление по темата. Но нямаше как да не бъде забелязано, че на последните си снимки и кратки сторита Мегз вече позира в чисто нов тузарски Мерцедес с бял кожен салон. Колата най-вероятно не е закупена лично от красавицата, а ѝ е подарък от новия ѝ мъж. Тъй като и преди инцидента тя се снимаше от същата кола, но не от страната на водача. Сега Мегз кара непрекъснато сама спортния автомобил, който надминава по екстри дори предходния супер тузарски автомобил на дизайнерката. Това е новата С класа на Мерцедес AMG. Моделът излезе 2016 година и цената му без да броим екстри като бял кожен салон и други глезотии не пада под по 200 хиляди евро.

Напоследък Мегз вече не споделя с феновете си много от личния си живот. Тя спря без никакво обяснение да прави риалити клипчета и остави феновете си в недоумение. Злите езици коментират, че красавицата нарочно мълчи, защото най-вероятно пак се кани да продаде нестихващия интересът към живота си на някоя телевизия. Очаква се да излезе втори сезон на риалитито й, а феновете са по-жадни за информация от всякога, пише ХотАрена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ