От последните минути: Майката на Северин шокира: Той призна вината си, бил е надрусан

Заснемане

Ексклузивно за колегите от NOVA – говори майката на обвиненият за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.

От Германия тя заяви, че Северин Красимиров е признал вината си. Днес ще бъде гледано делото му за връщане в България. Северин разказал пред майка си, че бил пиян и надрусан, след като е бил на рожден ден. Тя иска да бъде съден в Германия и да лежи в техен затвор, защото смята, че в България ще го убият.

Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек”, разказа Надежда Красимирова.Тя каза още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но тя спряла да му ги дава. Освен него, има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден. Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ