СПОРТ ТОТО означава безброй възможности за печалба и подкрепа на българския спорт

спорт тото

Спортният тотализатор дава много възможности за големи печалби. Това послание се предава от поколения. Но има и още една причина тотото да е любимо за българите. Това е каузата на БСТ. Тотализаторът е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортни федерации. Само през 2017 г. сумата възлиза на близо 54 000 000 лева. Така всеки участник в игрите знае, че дори понякога късметът да му изневери, е помогнал на спорта в България. И средствата, които е отделил, не са потънали в нищото.

Още днес тото почитателите ще могат да играят за джакпот от 2 600 000 лева в „Тото 2 – 6 от 49“ само срещу залог от 1 лев. С това, разбира се, възможностите за печалба не приключват. В играта „Тото 2 – 6 от 42“ ви очаква джакпот в размер на 675 000 лева. Участието в моментите лотарийни игри на Български спортен тотализатор може да донесе страхотни печалби само за секунда!

Това се отнася и за играта Втория тото шанс на “Тото 2 – 6 от 49”. Участието в нея е без допълнителен залог и всяка седмица двама късметлии печелят автомобил. Последният е в град Дулово, област Силистра. Общият брой на спечелените возила от началото на годината досега е 50. Печалбите от числовите игри надхвърлят 50 000 000 лева. В почти всеки тираж Спортният тотализатор раздава над половин милион лева в печалби. Така че, ако вярвате в късмета си, сега е моментът да го изпробвате в игрите на СПОРТ ТОТО!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ