Отново заедно?! Ники Илиев на колене пред Саня, моли я за прошка след всички изневери (Подробности)

Ники Саня

Ники Илиев е на път да се събере отново с все още законната си съпруга Саня Борисова. Актьорът и режисьор е помолил за прошка екс половинката си, както и се е разкаял за това, че й изневери с колежката Даяна Ханджиева.

Синеокият красавец кръшна от брачното ложе с изигралата ролята на младата и красива лекарка Катерина от „Скъпи наследници” Даяна Ханджиева. Според достоверни източници, той е започнал флирта си с нея още през есента на 2016 г. От тогава, та чак до тази пролет, Илиев не спираше да харесва снимките на любовницата си в социалната мрежа, както и да й слага сърца. Разбира се, след началото на извънбрачната афера доброжелатели веднага докладваха на законната му жена Саня, която сложи край на отношенията им и шавливият русокоско се изнесе от общия им дом, а Борисова остана да се шири в апартамента.

Двойката, която се прочу и загаджи по време на сериала „Забранена любов”, сключи брак през 2012 г. и съюзът им минаваше за стабилен, докато не се появи Даяна. В началото синът на дерматоложката Мирослава Кадурина отричаше за раздялата със законната му жена, но преди няколко месеца призна, че не са заедно, а всеки е поел по своя път, но развод все още няма.

„Уикенд” пише още, че през пролетта Ханджиева и русокосият красавец са прекратили връзката си, но Ники не остана дълго сам, а заби светска журналистка, с която се забавлява цяло лято. Уви, връзката им не изкара и 3 месеца и днес бившият манекен моли за прошка Саня. Режисьорът на „Чужденецът” се надява, че блондинката отново ще го прибере и заради това не спирал да умолява Борисова да намери начин да останат заедно. Той дори е изтрил Даяна от контактите си в социалната мрежа, за да покаже на все още законната си жена, че съжалява за изневярата.

Унизената Саня обаче все още не била толкова благосклонна, като му заявявала, че много я е наранил и цяла България й се смее на рогата. Според някои инатливата блондинка все пак ще преглътне гордостта си и ще прости на любимия си, защото без него с кариерата й е свършено. Според други обаче Саня няма да успее да събере парчетата от счупения си брак, а ще започне на чисто нов живот с нов мъж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ