Джамбазки изригна: Погребахме Виктория, а ромите пак извадиха брадвите и се изкараха жертви! Наглостта им няма край!

Ангел Джамбазки

Евродепутатът ангел Джамбазки изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил. Той бе повокиран от случващото се в русенските цигански махали след като се разбра, че за бруталното убийство на Виктория Маринова е задържан 21-годишният Северин Красимиров, който е живеел в тях.

Ето какво написа Джамбазки (публикуваме думите му без редакторска намеса):

Наглостта на циганите от Русе няма край! Още не е минало погребението на Вики, а те наскачаха с брадви

„Наглостта на циганите от русенската махала няма край.

Както и на останалите, прочее.

Още не е минало погребението. Циганите вече наскачаха и пак извадиха брадвите. Вече са жертви. Те са жертвите, тези гнусни наглеци. Вече са уплашени. Стресирани.

Телевизорите са пълни с ревящи и хленчещи криви мутри. Водоплаващите птици с микрофоните, които до вчера оплакваха колегата си, днес вече са пълни със съчувствие към циганите в махалата.

Същите цигани, които по собствените им признания, са знаели всичко за убийството и убиеца от самото начало. Цитирам: „И то таково… нещо… изнасилство…убиство…“

Такова нещо, изнасилство, убийство, нормалните работи за примата от махалата. Приматът, който се беше написал в социалната мрежа „разбивачА на тесни гАзове“ и сега се е притеснил за своя.

Да уточним. „Махалата“, която и където и да е тя, е част от територията на Република България. Където и да е тя и каквито и паразити да я обитават. Ерго, всеки български гражданин може да се разхожда където и в която махала си поиска, когато си поиска. Пеша, на мотор, на кон, на тротинетка, на кънки, на каквото си поиска.

Улици, тротоари СА публична общинска собственост и в този смисъл – обществени места, без значение в коя махала са.

Ако наричаме карането на мотор по улиците на махалата провокация, то тогава провокация би било и излизането на циганите от махалата, нали така? Иначе става малко двоен стандарт.

В този репортаж има основания за няколко осъдителни присъди. Поне няколкото от приматите с брадвите си плачат за арест и присъда. Тук трябваше да влезе жандармерия.

За това трябва да питате началника на полицията в Русе, уважаеми водоплаващи с микрофони, а не да роните крокодилски сълзи за ранимите души на родата на убиеца и изнасилвач на ваша колега“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ