Няма да повярвате коя актриса от „Откраднат живот“ е пълно копие на Деси Радева! (СНИМКИ)

Десислава Радева

Урологът д-р Огнянова, в чиято кожа влиза 27-годишната Диана Дамянова, е сред най-коментираните млади актриси напоследък.

Диана се превърна в звезда за месец не само заради убедителното превъплъщение в ролята на жена, която се разкъсва в любовен триъгълник и е успяла да завърти главата на доцент Банков (Юлиан Вергов), а и защото е пълно копие на първата ни дама Десислава Радева на млади години, писа „Галерия“.

И двете имат женствено, но и сурово излъчване, а пронизващият им и малко меланхоличен поглед е почти идентичен. Прическите и дори цветовете на косата им са еднакви. Проявяват твърд характер и решителност, зад които се крие емоционалност и ранимост.

В живота Диана Димитрова е извън клишето на традиционната българска актриса. Живее в таванско ателие с котарака Врубел. Подобно на нея, Деси Радева отглежда котарак Чарли, който се прослави миналата година, когато жената на Румен Радев разказа, че го е завела на рутинен преглед за бълхи и кърлежи, а ветеринарят попитал дали го е тествала за котешки СПИН. Десислава Радева разказа тази история в навечерието на предстоящия гей парад и позицията й предизвика лавина от коментари.

Двойничката й Диана обаче живее и с влечуго – брадат дракон, наподобяващ игуана, а уют в интериора на дома й внасят и кактуси. Освен актриса Диана е художник, има и две издадени книги за деца, не само написани, но и илюстрирани от самата нея – „Влад“ и „История за Малката вещица, Драконовото зайче и Асо купа“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ