Убиецът на Виктория с брутални закани срещу жените – ето какви извращения е искал… (СНИМКА)

Северин Красимиров

21-годишният садист Северин Красимиров, който бе обвинен, че е изнасилил по особено жесток начин и убил 30-годишната русенка Виктория Маринова, си е падал по извращенията, видя ПИК във Фейсбук.

Извергът, заловен в германския град Щаде, където е избягал, за да се укрие при майка си, се е гордеел с уменията си в извратения секс и нее криел, че си е падал по подобни изпълнения.

Екзекуторът на красивата шефка в русенската телевизия TVN, се е подвизавал из цели шест профила в социалната мрежа. Само в един е с името Северин Надеждов, а на останалите пет е с турското си има Selaydin. На един от тях обаче след името си извергът е посочил, че е „разбивача на тесни гъзове“ (виж долу – б.р.)

Из всичките му профили е пълно със снимки, на които прегръща или целува различни млади девойки, от сексуалното му общуване с които най-вероятно се е възгордял от уменията си.

Полицията продължава да работи по разкриване на подробности около зверството, а до дни Северин ще бъде екстрадиран у нас от Германия.


One comment

  • Нео

    15.10.2018 at 22:27

    Вие сте брутални олигофрени . Трябва да ви заключат в Курило ! Малоумници !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ