Криминален психолог направи ужасяващи подробности за убиеца Северин: Уликите показват…(ВИДЕО)

северин

Всички хора са способни на убийство. Това заяви криминалният психолог Росен Йорданов пред Нова телевизия. Всичко зависи в какво състояние изпада човек, по думите му.

Престъплението срещу Виктория Маринова е извършено случайно, смята той. Уликите показват, че извършителят Северин Красимиров е с нисък самоконтрол, тирания на нагона и страстите.

„Трудно ми е да повярвам, че има подбудителство и съучастие“, каза Йорданов и допълни: „Обикновено такова престъпление се извършва от един извършител“.

Убиецът е асоциален, по мнението на психолога. Според него е вменяем. „Това е ценностна деформация на характера“, обяснява Росен Йорданов.

Убиецът е неспособен да изпитва емпатия и състрадание към болките на жертвата. Хората с психопатна структура на характера имат силно усещане за самооневиняване, по анализа на психолога.

„Станахме толерантни към психопатните прояви в ежедневието“, притеснен е Йорданов. „Ако няма зло, няма да разберем какво е зло“, подчерта той.

За видеото ТУК!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ