Грозна гледка във „ВИП Брадър“: Божана се напи като кирка и се съблече (Кадри за възрастни)

11

Грозна ситуация се разигра в къщата на „ВИП Брадър“. Скандалният гримьор Валентин Кулагин продължава със своите провокации. Този път на мушката му попадна победителят от „Мастършеф“ Божана.

„Пееш супер фалшиво, унищожаваш хубавата песен, Бо. Наистина си пила повече и стига си пила вече“, нападна я той, докато почерпената готвачка се опитваше да припява песен на „Щурците“.

„Ще те смачкаш на финала“, закани му се Божана.

„Сложи си гърди в сутиена. Може ли да се излагаш и да си показваш гърдите в национален ефир Може ли така да се държи? Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби“, цинично ѝ се присмя той, а готвачката от своя страна развя гърдите си и не остави нищо скрито от зрителите.

„Мило, дай да те пратя при моите доктори, аз ще поема разноските. В понеделник летиш като Пап Ханс, готвачката!“, продължи с бруталните гаври по адрес на Божана Кулагин.

Ексцентричният гримьор опита всячески да изложи готвачката, след като двамата започнаха да се надпиват. Съквартирантите се опитаха да я укротят, но не успяха и след солидно количество алкохол тя започна да залита, а впоследствие и повърна в тоалетната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ