Извънредно: От Интерпол погнаха и Малката Бирма с червена бюлетина! (СНИМКИ)

Малка бирма

Интерпол обяви за издирване с червена бюлетина и Георги Станоев – Малката Бирма – един от така наречените Трите Бирми – баща и двама синове. Това показа справка в сайта на международната полицейска организация, направена от Дир.бг.

В края на септември от прокуратурата обявиха, че Евлоги Станоев и двамата му синове – Георги и Антон, са обявени за общодържавно издирване и обвинени задочно заради канала за цигари, разбит в Пловдивско, а в София бяха претърсени техни заведения – ресторантите „Бест“ и „Везувий“. Зам. главният прокурор и доскорошен шеф на спецобвинението Иван Гешев пък обяви, че държавното обвинение проверява дали проверените ресторанти са ползвани за пране на пари.

След акцията срещу Бирмите бяха атакувани и известните бизнесмени Ветко Арабаджиев и Миню Стайков, както и семействата им.

Първи за издирване от Интерпол бе обявен 35-годишният Антон Станоев. Първоначално за 28-годишния му брат Георги, станал известен с връзките си с някои от най-популярните фолк певици у нас, бе обявено, че няма данни да е избягал в чужбина, затова бе търсен само у нас.

Бащата Евлоги Станоев-Голямата Бирма все още не е обявен за издирване от Интерпол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ