Появиха се нови подробности за екстрадирането на убиеца Северин! Защо няма да пристигне този уикенд?

Северин3

Появиха се нови подробности за екстрадирането на убиеца на журналистката от Русе Виктория Маринова Северин Красимиров. Той ще бъде прехвърлен от Германия до България със самолет, а тук го чака доста уютна килия.

Трансферът трябваше да се осъществи още този уикенд, когато е най-скорошния полет от Хамбург за България.

Това обаче няма да се случи, защото е нужно да се заемат повече места в машината, а всички полети за събота и неделя вече са резервирани отдавна. Най-вероятно Северин ще пътува с граждански полет, но за да се осигури безопасността на пътниците, за него ще бъдат отцепени последните два реда на самолета, обясниха запознати, цитирани от в. Монитор.

Заедно със Северин ще пътуват представители на немската съдебна охрана, които трябва да предадат обвиняемия на наши гардове на българското летище.

От там Северин ще бъде трансфериран в следствения арест в Русе, където се води разследването срещу него.

Веднага щом пристигне у нас на Северин ще му бъдат повдигнати и двете обвинения – за изнасилване и умишлено убийство, които до този момента са му предявени само задочно. След това започва да тече 72-часов срок, в който Красимиров ще бъде изправен пред Окръжния съд в Русе, за да му бъде определена мярка за неотклонение. По непотвърдена информация прокуратурата ще настоява за постоянно задържане под стража.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ