Изтекоха снимки от погребението на Михалевич, Гуркова не завела децата за последно „сбогом“

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова не завела децата на погребението на баща им. Това става ясно от разпространени снимки.

Причината децата да не присъстват е притеснението на миската, че срещу тях може да има покушение. Поклонението пред тленните останки на Джордже Михалевичбеше на 6 октомври, в Йоханесбург.

Близките на Михалевич се сбогуваха с него в Гръцката ортодоксална църква, която се намира в предградието Мелроуз. Майката на разстреляния диамантен бос Мира Михалевич беше няколко дни в Йоханесбург, за да уреди погребението на обичния си син.

Както ПИК съобщи, в последните години майката на убития бизнесмен и вдовицата му не живееха в Южна Африка, заради високата престъпност. Самият Михалевич върна обратно в Черна гора родителката си, а Наталия и децата им изпрати в София.

Припомняме, че съпругът на „Мис България“ бе убит от мотористи на кръстовище в друго предградие на Йоханесбург – Бедфордвю, на 24 септември. Само седмица по-рано Михалевич бе в столицата и със съпругата му се появиха на откриването на новия сезон в популярен столичен клуб.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ