Ужасяващо! Виктория е изнасилена, когато вече е била мъртва от кръвта в…

42936210_10204975805153015_4016097496127242240_o

Аутопсията на Виктория разкрива, че тя е била убита по изключително брутален начин. Младата жена не е имала никакъв шанс срещу насилника си. Той е действал с особена жестокост. Мъжът удря Виктория с лявата си ръка. При удара чупи носната й кухина и кръвта се стича право в гърлото на жената, става ясно от съдебномедицинската експертиза.

Вероятно младата жена е опитала да вика, тъй като има следи, че е натискана по устата. Заради запушената уста Виктория не успява да изплюе или изкашля кръвта, която запълва устата ѝ. Тя се дави в нея и умира от задушаване. Според експерти е почнала да вижда замъглено и тялото ѝ се е отпуснало в зверската хватка на изрода, който се е канел да я насили. Смята се, че тя дори не е разбрала за намеренията му да се гаври с нея.

Северин насилва два пъти жената и оставя генетичния си материал по нея. След това насилникът решава да задигне портфейла, мобилния телефон и ключовете на Виктория. Тогана разбира, че е умряла и побягва по обратния път на алеята, където се разминава с 4-ма души, а камерата отново го снима.

И двата записа са лоши, тъй като дървета пречат, а алеята се пада в далечината. Северин бяга, но камера снима как държи телефона на Виктория. Калъфът е семпъл – бежов, и е специфичен. Вижда се отлично на записа, който полицаи ще намерят по-късно.

Северин се прибира, захвърля дрехите си в дома си и се преоблича. Той признава на близките си за убийството, а те му казват да бяга в чужбина. Избира познатата му Германия и тръгва в неделя в 14 часа с приятел.

Телефонът на момичето е забелязан на друг запис в ръцете му, а сложна експертиза от камерите в града пресъздава маршрута на нападателя. Местни хора носят видеа и така полицията стига до дома на убиеца. Там са намерени дънките му, по които има кръв. Експертиза доказва, че е на Виктория. От тях е свален и генетичен материал от Северин, който съвпада 100% с намерения по тялото на убитата жена.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ