Валентин Радев с още шокиращи разкрития за убийството на Виктория Маринова!

Искам да поздравя МВР за добрата работа. Това мога да кажа. Аз съм удовлетворен от това, което свърши и министърът на вътрешните работи Младен Маринова. Това заяви в ефира на „Събуди се“ по Нова телевизия бившият вътрешен министър Валентин Радев.

„Има наистина сериозни доказателства срещу Северин. Веществата, които са оставени, не само ДНК, са сред най-точните доказателства“, каза той.

„Сега вече нещата са в ръцете на прокуратурата. Вероятно следващата седмица ще се предаде момчето на българските власти и ще е в България. Има различни варианти за пътуване. Най-вероятно ще дойде с граждански полет“, добави ексминистърът.

„Най-добре е да изчакаме следствието до края. Нещата в този случай са ясни. Освен ДНК материал има и други вещи, които са открити. Над 80% всичко е ясно. Имаме и други информации, които прокуратурата, ако и като намери за уместно, ще съобщи. Не мога да влизам в много детайли, а и не знам всички такива. Младен Маринов може да ви даде много повече информация, но и той ще се въздържи от много неща“, каза Радев.

Той добави, че към момента разследването е категорично, че Северин няма съучастник в деянието.


One comment

  • Даниела Николова

    14.10.2018 at 17:29

    Няма никакви шокиращи разкрития, даже никакви разкрития!
    Пълни глупости в тази статия.
    ДНК материал на човек, който липсва. По интернет ли му взехте проби?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ