Свирепо! Приятели на Виктория Маринова зоват за мъст и адска смърт за Северин (СНИМКИ)

Северин Красимиров

Рано тази сутрин бившият съпруг на брутално убитата Виктория Маринов направи интересни изказвания по адрес на Северин Красимиров, който отне живота й. Свилен Максимов попита какво трябва да се направи с този изверг – да бъде убит с камъни или да бъде обесен. Но уточни, че не си заслужава да се правят такива усилия.

В същото време приятели на Виктория, която вчера бе погребана в бял ковчег, изразиха своето възмущение и гняв срещу Северин.

В лични профил на русенската журналистка има доста коментари, които зоват за линч и бавна смърт на 21-годишния младеж, пише БЛИЦ.

„След поредното брутално убийство от циганин на безобидно момиче, циганите в Русе хванаха брадвите и ножовете да се защитават. Познавам доста цигани, имам и приятели сред тях. Знам начина им на мислене. Те си мислят, че плашат българите с това, че не им пука да влязат в затвора за убийство. НО ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ НАС БЪЛГАРИТЕ НЕ НИ Е СТРАХ ДОРИ ДА УМРЕМ АКО СЕ НАЛАГА!!! БЪЛГАРИЯ Я ИМА 1300 ГОДИНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ НА ЦИГАНИТЕ ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО!!!
ПОСТАВЯЛИ СМЕ ИМПЕРИИ НА КОЛЕНЕ И СМЕ ДАВАЛИ ЖЕРТВИ КОГАТО СЕ НАЛАГА. НО НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ НА КОЛЕНЕ. АРАБИТЕ ГИ Е БИЛО СТРАХ ЕДИНСТВЕНО ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДОРИ И ПРЕЗ ТУРСКО СМЕ ИМАЛИ ВОЙВОДИ И ЧЕТНИЦИ, ЖЕРТВАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ!“, пише мъж, който се е представил като Ив Борисов.

Росен Симеонов пък пише: „Дано да пукне изрода неграмотното малоумно същество който и го причини това „Безумни Простаци,, навсякъде ги има. „ПОЧИВАЙ В МИР!“.

„Почивай в мир! НЕКА ГНУСНИЯ ТУРСКИ МАНГАЛ,КОЙТО ТИ ПРИЧИНИ ТОВА ДА ГНИЕ В АДА !“, зове пък Христо Георгиев.

„Почивай в мир, Вики! Надявам се мръсното животно да изживее един дълъг и изключително мъчителен живот в затвора!“, казва пък Стоян Петков.

„МИР НА ПРАХА ТИ!!!МАНГАЛА ДА ГОРИ В АДА!“, възмущава се Радина Христова.

* Коментарите са без редакторска намеса!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ