Тежък удар за Гала! Стефан се кълне публично във вечна любов, а всъщност… (Всичко за изневерите му)

Гала Стефан

Мъжът на Гала – Стефан Николов й се кълне публично във вечна любов от малкия екран, но всъщност изобщо не й е верен и непрекъснато й кръшка с колежки от Нова телевизия, гласи пикантната клюка в коридорите на медията.

Двамата са заедно от десетилетие и досега връзката им на няколко пъти сериозно бе на кантар.

По-младата половинка на Гала от години се озърта за свежа плът и непрекъснато слага рога на водещата на „На кафе”. А тя всеки път му прощава забежките и пак го пуска в семейното ложе. Преди да влезе във „ВИП Брадър” палавникът изкарал гореща афера с доста по-млада колежка от Нова. Явно Стефан бил наясно, че докато е в Къщата, ще е на сухо, а сексът с Гала преди влизането в шоуто явно изобщо не му е бил достатъчен.

Източници на „Уикенд” издадоха, че часове преди да прекрачи прага на риалитито мъжът на Гала бомбардирал с горещи оферти едновременно няколко колежки от Нова, като им пускал идентични съобщения. Все се надявал някоя да му пусне, хихикат телевизионери.

Покрай Гала приятелят й се намърда като водещ в предаването й „На кафе”, а след това и при Големия брат. За никого не е тайна, че покрай напористата си нежна половинка Стефан завъди доста контакти и познанства сред светските и бизнес среди. Когато иска да флиртува с някоя заможна красавица Николов пуска в действие стария изпитан номер, с който преди години свали и Галя Пенева – праща им не особено прилични есемеси. А после се извинява, че уж е объркал номера. Точно така започна връзката му с водещата на „На кафе” – след няколко разменени интимни съобщения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ