Дъртанян ли!? Ваня Костова преби Кулагин с 3 удара, фризьорът пищи, иска да бяга от Къщата

ваня костова кулагин

Търпението и нервите на певицата Ваня Костова са изчерпани заради прякора Дъртанян, който й лепва Кулагин.

След словесна провокация тя е ударила три пъти хапливия гримьор, писа „България Днес“. Информацията, с която изданието разполага, е, че изпълнителката на „Молитва“ е посегнала на своя съквартирант в петък. Кулагин незабавно поискал да напусне формата, тъй като и той психически не издържал. Стилистът светкавично събрал десетките си куфари и помолил приятели да го приберат.

Повече от час психолози и продуценти се опитвали да го разубеждават да не напуска имението в с. Нови хан край София. Засега не е ясно какво точно са му съобщили от ръководството на продукцията.

Има голяма вероятност да са го заплашили, че при напускане той нарушава своя договор и няма да получи дори стотинка за участието си. Така предварително уговореният му тлъст хонорар ще остане просто една химера.

Съществува и версия, че продуцентите са го изчеткали как без него сезонът няма да е достатъчно интересен за зрителите, както и че навън той се радва на висока обществена подкрепа, при това – положителна.

Днес скандалът ще бъде излъчен с пълните подробности от грозната свада.

Мартин Карбовски се произнесе, че Нова тв незабавно трябва да спре агонията на Костова в къщата.

Настоятелно и с уважение бих искал да помоля ръководството на Нова да прекрати тормоза и унижението над Костова. Жената, която изпя най-красивите и нежни песни, е подложена на унищожение от телевизията. Не мога да повярвам, тази жена е обиждана на „стара“, на нечистоплътна, на „шемисепраиназвезда“ и най-грозното: „катоеболнакаквоправитука“. Толерантността към гримьорите се превръща в унижение към диабетиците и хората с високо кръвно. Това е позор“, изригна журналистът.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ