85-годишна секс-машина! Ицко Финци и младата му съпруга признаха за второ бебе

ицко финци

Не ме отписвайте, аз продължавам напред, не бързайте да ме пенсионирате. Дори още деца съм готов да направя”. Така Ицко Финци отбеляза 85-годишния си юбилей.

С голям творчески спектакъл в зала „България” актьорът отпразнува рождения си ден. След което заяви, че е готов да има още деца.

Спектакълът е повече от зрелищен, а Финци премина през куп трансформации—диригент, вокалист, водещ на събитието, бард и още много роли, пише „България днес“.

Всички се забавляваха изключително много с представянето му, а красивата Лиза се бе свила някъде най-отзад, наслаждавайки се на големия талант на мъжа си.

Животът с Ицко Финци е празник. Не прилича никак на делник това, което се случва в бита. Той е много неочакван в реакциите си, в постъпките си. Неговото безкрайно любопитство е към новите неща.

Само преди няколко месеца завърши курс по испански език 4 ниво. Той се обучава как да копае. Кога се сади—това е, което го съхранява”, споделя доц. д-р Лиза Боева, която е филмов сценарист и режисьор.

Наскоро Лиза засне и поредния си филм „Уилям Шекспир: най-известният човек, който никога не е съществувал”.

В момента Лиза се е отдала на семейството си, но също така работи и упорито—разработва методики за усвояване на сложен материал, както и други проекти. Не й е чужда и идеята за второ бебе.

„Защо пък не? Ицко е изключителен, необикновен човек. Възхищавам му се”, въздиша по мъжа си режисьорката.

Финци от своя страна сподели, че не мисли да се оттегля и когато взе наградата за цялостен принос към българското кино на фестивала „Любовта е лудост”.

Такива призове се дават като сбогуване, когато човек спира да работи, за да почине. Аз обаче не съм се отказал от сцената и продължавам да работя”, каза Финци, след като прие статуетката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ