Бомба в ефир: Цацаров с шокиращи разкрития за убийството на Виктория Маринова!

Жена Шумен1

Сценарият не издържа. Този сценарий ще се повтаря отново и отново, той има и своите политически измерения. И вие, и аз се наслушахме на всякакъв вид инсинуации. Политически рейтинг не се прави върху трупове. Това каза по Нова телевизия главният прокурор Сотир Цацаров по повод на политическите реакции у нас и в чужбина след бруталното убийство на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе.

„Когато отидохме в Русе с вътрешния министър, там ни чакаше психопрофил от Института по криминалистика. Той отговаря на 90% на личността и мотивите, това е свидетелство за една професионално свършена работа. Престъплението е случайно, неорганизирано. Извършителят е на възраст до 30 години, ниско интелигентен, с незавършено основно или средно образование“, направи нови разкрития за бруталното убийство на Виктория Цацаров.

„Примитивно съзнание, примитивен нагон, жестокост в сексуалните посегателства над жертвата, бих казал – перверзия“, каза още той за личността на Северин.

„Нито аз, нито колегите ми, са изключили която и да е от възможните версии. В началото се работеше по версиите и за спонтанно нападение, както и за нападение по поръчка и за упражняване на определена журналистическа професия“, каза повече за разследването главният прокурор.

„Това, по което се работи, е по версията за спонтанно извършване на престъплението от Северин. При този разпит той не отрича извършеното убийството, той отказва да говори за сексуалното посегателство. Показанията му са фрагментарни. Основният разпит ще се проведе след внасяне на обвинителния акт“, уточни той.

Цацаров уточни, че Северин е прикрил следите си, а бързото му бягство в Германия не кореспондира с твърдението на майка му, че той имал умствено изоставане.

„Става дума за грубо, брутално престъпление. Признал е, че предният ден е употрябавал алкохол. Това е разпитът пред германските власти“, завърши главният прокурор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ