Няма спиране! Кулагин изригна с нова порция обиди: Мишки, гавреха се с мен и ме целиха с бутилки

ваня костова кулагин

Безсилието на Валентин Кулагин, което демонстрираше всяка вечер по телевизията, продължава и той отново засипа с нова порция обиди доскорошните си съквартиранти. Снощи гримьорът беше изритан от ВИП Брадър от зрителите, на които им дойдоха до гуша непрекъснатите му скандали и вулгарни епизоди, на които ставаха свидетели.

„В голяма част от времето нямах възможност да контактувам. Моите коплименти бяха приемани като подигравка. Нямаше един човек, с който можех да разкрия душата си. От самото влизане и здрависване усещах как тези хора се притесняват и се дистанцират от мен“, ожали се той пред камерата на Гала минути, след като беше изгонен.

„Аз бях може би единственият, който задаваше въпроси, опитвах се да водя някакъв разговор. Никой не ме попита за мен, за моя живот. Тези хора бяха мишки. Те се гавреха с мен. Аз бях многократно целен с бутилки, заливан с вода“, опита се да предизвика някакво състрадание скандалжията.

„Ваня реши да ми подаде ръка, за да ме нахока и наплюе, да подкрепи Мира. Срамувам се от тази дума, която й казах. Тя е нежна, деликатна, изтънчена, харесвам тази жена“, призна си Кулагин.

„Благодаря на всички, киото са ме подкрепеля. Доволен съм от моето представяне. Четирима човека проявиха физическа агресия срещу мен без да бъдат санкционирани“, изписука с нежен гласец самообявилият се за топ гримьор Валентин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ